Gratis spilleautomater med bonusfunksjoner

Hvis du vil hengi deg til pengespill hvor du får gratis spilleautomater med bonusfunksjoner der ingen nedlasting og ingen registrering er nødvendig, vil du er på rett sted. Tilbyr utallige spor, dette er et flott nettsted som holder kjedelige detaljer i tillegg til deling av profesjonelle og personlige data. Omtrent alle gratissporene krever ingen registrering eller nedlasting for å kunne nyte det, er lett tilgjengelige på nettstedet: klassiske 3-hjuls spilleautomater og spesielle spilleautomater med 5 hjul. Også spill med autoplay-alternativ og bonusrunder som antar økende sjanser til å vinne og gratisspinn som når 100 gratisspinn i spesielle spilleautomater. Wild-symbolet, scatter-symbolet fungerer også som en ekstra bonus. Velg det nødvendige elementet nedenfor og få maksimalt antall gratis spilleautomater for å få gevinsten din.

Gratis spilleautomater med bonusfunksjoner for moro skyld

Når du begynner å tenke av slots-bonuser, er du allerede et skritt foran spillet. Det er fordi det betyr at du er klar til å knekke opp safe for ekstra funksjoner som vanligvis er inkludert i de fleste moderne spilleautomater. Enten du spiller gratis for moro skyld eller ekte penger, vil aktivering av ekstrautstyr i spillet øke moro faktoren ved å øke spenningen som følger med å spinne hjulene.

Dessverre vet de fleste online spillere ikke hvordan du kan dra nytte av gratis spilleautomater med bonusfunksjoner for å berike spillopplevelsen. Dessuten vil noen spillere ikke en gang velge en spilleautomat basert på bonusfunksjonene, kanskje fordi de ikke har tilstrekkelig kunnskap om dem. Føler du at du tilhører den kategorien? Bekymre deg ikke mer. Dagens gjennomgang har alt du noen gang trenger å vite om bonusfunksjonene som følger med spilleautomatene.

Mens du snurrer hjulene på spilleautomatene, kan du se wildsymboler slippes på gevinstlinjen. Rollen til wild-symbolene har endret seg over tid, og i disse dager kan wild-symbolene ses i et stort antall forskjellige typer mens du spiller ethvert moderne spilleautomat:

 • Ulike typer Wild-symboltyper vises mens spillet blir spilt. Noen av dem utvider seg, skifter, Sticking Wilds, tilfeldig og går. NetEnt designer noen av de mest populære spilleautomatene, som er tilgjengelige på utallige steder.
 • The Scatter-symbolet låser opp flere typer bonusfunksjoner som har vært designet i spilleautomaten. 234 Ways to Win-funksjonen (at 88 Fortune av Bally har) eller hvordan man kan vinne slots kan forstås ved å bli kjent med hvordan slots fungerer.
 • For instance, the online slot machine’s most notable feature is the gamble-funksjonen, som gir spilleren sjansen til å gamble fra den mottatte utbetalingen fra et spinn som de har vunnet. Ved å forstå små og grunnleggende ting, ville du lett kunne vinne.

Utbetaling av spilleautomater

Utbetalingsfunksjonen kan sees flyr rundt vanligvis. Si for eksempel at det er 97%, men det betyr ikke at du fortsetter å motta 97% av pengene dine hver gang. Som spiller må du være klar over at dette er kollektive spill og ikke individets innskudd.

Vurder at du har satt inn et beløp på $ 1000 og satset et beløp på $ 25 på spilleautomaten. Dette betyr ikke at du vil få tilbake $ 22. Innløsning på 95% indikerer de samlede pengene som er innskudd fra alle spillere, og casinoet tjener 3%.

Bonusspill mot bonusrunder

Når hjulet er spunnet etter at du har bestemt deg for hvor mange betalingslinjer og myntene du vil spille, vil det endelige resultatet fortelle deg om du har noen kombinasjoner som få deg til å vinne. Hvert spinn på spilleautomaten koster et visst beløp. Men hva om du snurrer hjulene helt gratis og likevel vinner noe beløp? Vel, dette er nettopp det gratisspinn handler om.

Scatter-symboler er de enkleste måtene å vinne gratisspinn på. Tilsvarende med en bonusrunde, som er et overlegen nivå designet for å belønne spillerne. Dette gir spilleren sjansen til å samle inn noen power-ups eller ekstra poeng.

Spilleautomatene har flere bonusspill som kan utløses på mange måter. Dette kan være gjennom scatter-symbolene som vises på hjulene eller et hvilket som helst bonussymbol på hjulene.

Retriggering legger til et nytt bonuslag, som er en spennende måte å få ekstra penger på spilleautomatene. Igjen, dette kan forstås hvis du kjenner det grunnleggende i spillet.

Spillalternativer

Det er flere spillalternativer tilgjengelig på spilleautomater som gevinstbord, autoplay-alternativ og mye mer :

 • Autoplay-alternativet, som er tilgjengelig online, tilbyr enda flere gratis spilleautomater. Med den robotiserte prosessen blir vinningsprosessen enklere.
 • Utbetalingstabellen er et annet alternativ som viser kombinasjonen av symboler sammen med antall mynter som er blitt satset. Tabellen viser også antall mynter som spilleren ville vinne.
 • Utbetalingslinjen er linjen som utbetalingen vil bli gitt basert på vinnerkombinasjonene. Det er viktig å forstå at du bare er kvalifisert til å vinne utbetalingene du har et spill på linjene.
 • Spilleautomatens roterende hjulfunksjon blir også sett på som en del av bonusen i stedet for standarden spillelement til stede for hvert spinn.

Spilleautomater med de beste bonusene

Noen av de mest populære spillene som tilbyr flest bonuser er Monopol, Cleopatra, Wizard of Oz, Gladiator, || | 261 Davinci Diamonds, Dead or Alive, Black Widow, Star Trek og mye mer. Disse spillene er ganske populære ettersom sjansene for å vinne er høye her. Det mest elskede faktum om alle disse spillene er at de ikke krever noen registrering eller nedlasting. Disse spilleautomatene koster ingenting og gir fortsatt en imponerende utbetaling. I de fleste av disse spillene økes multiplikatornivåene med hvert av gratisspinnene (prøv også Quick Hit med gratisspinn) sammen med myntene.

Why Are Slots Games with Bonus Features Better?

Spilleautomatbonuser er funksjoner i spillet som belønner deg etter at du spiller opp til et visst nivå i spillet, låser opp noe, treffer en bestemt symbolkombinasjon, eller de kan dukke opp tilfeldig. Disse bonusfunksjonene varierer fra gratisspill, gratisspinn, doble eller ingenting-funksjoner, eller bonusmultiplikatorer, for å nevne en håndfull.

 • Explosive Entertainment. Selv når du spiller gratis spilleautomater, er mangfoldet av funksjoner du fortsatt ubegrenset, takket være revolusjonen innen online spillteknologier det siste tiåret. Tidligere hadde ikke spillere det å velge mellom som de gjør i dag. Imidlertid, til stor glede for spilleautomathodene, er det nye spennende spilleautomater med bonusbelønninger utviklet konsekvent. Dagene med bare maskiner med noen få fruktsymboler alene er for lengst borte. Programvareleverandører har introdusert en vri på klassikerne, og vi har nå også fruktmaskiner med bonusfunksjoner, alt for å gjøre spinning av hjulene på nettet mer underholdende.
 • Rake in More Rewards with Bonus Features! Spilleautomater på nett med bonuser er den beste måten for ivrige spilleautomater å forbedre sjansene sine for å samle spennende belønninger, låse opp flere funksjoner i spillet og motta betydelige multiplikatorer på innsatsen. Med det gratis spilleautomaten med bonusfunksjoner, er alt du trenger vanligvis innen fingertuppene, og for å få klarhet, ta en titt på utbetalingstabellen, så vil du være god å gå. Dette gjør at du kan ha en helt oppslukende spilleautomatopplevelse på nettet, selv når du ikke er så kjent med spillet.

Så, som en tommelfingerregel, uavhengig av temaet til tittelen du vil spille, gjør et poeng av å velge en bonusfunksjon fordi dette vil maksimere spillet ditt. Det er ikke noe bedre enn å få en ekstra belønning, som til og med kan være en jackpot når du snurrer hjulene online. Fordelfunksjonene gjør ting morsommere og vinner mye mer behagelig.

Slik aktiverer du en spilleautomats bonusfunksjon

Som du vet nå, kan bonusfordelene i spillet forekomme tilfeldig når du spiller, og hvis ikke tilfeldig, skal det ikke mye til for å utløse godbitene. Vanligvis vil bonusene aktiveres når visse symboler justeres på hjulene eller når du kommer til et gitt nivå i spillet. Skjermen din vil da bryte ut i et skvett av lyd og farge for å fortelle deg at du har utløst en belønning.

De vanligste symbolene som skal utløses, er bonusspredere og ville symboler. For disse symbolene, i tillegg til å aktivere fordelene i spillet, vil de også belønne sjenerøst hver gang de vises på hjulene. For det meste er disse symbolene direkte proporsjonale med belønningen du får når du lander på dem, dvs. jo flere symboler du treffer, desto mer belønninger får du i retur. Enda bedre, avhengig av spillet du spiller, kan du også støte på en enestående funksjon kjent som en retrigger. Med retriggerne kan du fortsette å slå gull om og om igjen hvis du er heldig nok til å justere ønsket hjuloppsett fortløpende.

Wilds and Scatter Symbols

De fleste spillene som kommer med bonusfunksjoner vil det ha et wild- og scatter-symbol eksklusivt for den spilleautomaten. I de fleste tilfeller vil disse ikonene være utformet for å matche spillets tema, og de er vanligvis de best betalte symbolene i spillene. Her ser du nærmere på hvert av disse spillikonene:

 • Wilds. Vanligvis vil wilds erstatte alle symboler bortsett fra scatterene, men de kan også erstatte scatterene. Etter at du har truffet minst en Wild på hjulene, vil du forbedre oddsen din. Visste du at det er forskjellige typer wilds i spilleautomater? De mest populære og mest givende typene er:
 • Stacked Wilds: denne typen wilds stiller seg opp på hverandre og skjuler hjulene før du mottar belønningen. Stacked wilds er de mest etterspurte symbolene fordi de kommer med store utbetalinger.
 • Expanding Wild: denne kategorien wilds kan dukke opp hvor som helst på hjulene under et spinn. Noen ganger tildeles de imidlertid til bestemte hjul. Så snart du lander på en, vil den forstørres for å dekke hjulene deres, og du vil da bli belønnet pent.
 • Sticky Wild: denne typen ville pinner til de snurrende hjulene og vil forbli i posisjon i mange spinn. Dette øker sjansene dine for å slå vinnerkombinasjonen ytterligere.
 • Scatters. Denne typen symbol er også eksklusiv for spilleautomaten, og vanligvis trenger du tre eller flere for å utløse bonusfunksjonene. Som wilds vil også scatters utbetales sjenerøst og kan aktiveres på nytt når som helst under spill.

Andre bonusfunksjoner

Mens wilds og scatters har en tendens til å være i sentrum når det gjelder ekstrautstyr i spillet, de fleste gratis spilleautomater med bonuser har også andre varianter av fordeler. Og gjennom disse insentivene kan du enkelt aktivere mer enn én bonus i et enkelt spill. Du bør imidlertid være oppmerksom på at disse tilleggene også kan aktiveres etter landing på villmark eller spredt etter behov i spillet. Noen av de mest populære spillerinsentivene som du også kommer over i online maskiner er:

Multiplikatorer
denne funksjonen tar alle gevinstene du fikk i løpet av et spinn på ruller og multipliserer dem deretter basert på antall symboler og gevinstlinjer som stiller opp. Så hvis du treffer en multiplikator på 10 ganger, vil din første innsats og utbetaling bli tidoblet!
Gratis spill
Dette blir vanligvis tildelt i en andre skjerm som vises etter en scatter eller wild er aktivert. Det vil låse opp et skjult gratisspill der du kan tjene mer utbetaling og inkludere utrolige innsatsmultiplikatorer, jackpotter og retriggere.
gratisspinn
Dette aktiveres vanligvis ved å trykke på en av sprer eller ville symboler, og fra dem kan du spille risikofrie runder og beholde den virkelige kontantavkastningen.
Akkumulatorer
her, vil spillet kreve at du ser etter og samle flere gjenstander for å vinne premier og aktivere andre bonuser. Det er et av de mest spennende belønningssystemene fordi det introduserer en følelse av eventyr.
Skjult bonus
I utgangspunktet er det en bonus inne i en bonus og vil tjene deg fantastiske premier som du kan legge til til dine gevinster, inkludert en jackpot. For å tjene det, kan det hende du trenger en nyutløser fordi den vanligvis er skjult for hovedspillet.

Autoplay Option

Er du lei av å trykke på spin-knappen igjen og igjen? Vel, du kan i stedet dra nytte av autoplay-alternativet på alle favorittfruktmaskinene dine med bonusfunksjoner. Det beste med dette alternativet er at du enkelt kan slå på det nederst på skjermen, og du er klar til å gå. Etter at du har slått på autoplay-alternativet, vil det ikke være nødvendig å klikke manuelt på "spin" eller "play" -knappen hver gang du vil spille. I stedet vil hjulene spinne et forhåndsbestemt antall ganger, avhengig av hvordan du setter det.

Derfor kan du lene deg tilbake, slappe av og begynne å stille opp disse symbolkombinasjonene og se hvordan ting går for deg. Hvis du vil gå manuelt igjen, kan du fortsatt slå den av når som helst i løpet av spillet ditt. Hvorfor prøver du ikke autoplay-alternativet i dag og ser hvor enkle ting vil bli for deg?

Populære gratis spilleautomater med bonusfunksjoner

De mest populære gratis spilleautomatene med bonus funksjonene kommer enten med tre eller fem hjul. I slike titler har du enten 243 vinnermetoder eller så mange som 1024 vinnermåter mens du spiller, noe som betyr at det er mange sjanser til å tjene deg utbetalinger. Noen av de fineste treffene av denne typen inkluderer:

 • Dolphin Quest
 • Flaming Hot
 • Egypt Sky
 • Gonzo's Quest | || 345
 • Starburst
 • Quick Hit Back Gold
 • Wheel of Fortune
 • Super Jackpot Party
 • The Dark Night Rises | || 355
 • Bubble Bubble
 • Quick Hit Las Vegas

Hver og en kommer perfekt med en enorm innebygd bonusfordel for å holde hjertet ditt racing med hvert spinn. Hvis du ikke planlegger å bruke hjulpengene dine, vil du være glad for å vite at de har et alternativ for nedlasting, der du kan begynne å kose deg rett fra nettleseren på enheten. Ingen registrering er nødvendig for å spille gratis spilleautomater med bonusfunksjoner som vi har her enda bedre. Hvorfor prøver du ikke noen raske spinn på noen av titlene ovenfor?

Parting Shot

Hvis du virkelig ønsker å få ekstra fordeler når du spinner hjul på nettet, bruk noen minutter av din tid og ta en titt på vinnerkombinasjoner fra spillets utbetalingstabell. Det er den sikreste måten å aktivere disse finhetene når du unner deg favorittspillene dine. Du må imidlertid huske at selv om det handler om flaks her, krever visse bonusfunksjoner litt dyktighet.

Så, den beste måten å nærme seg disse titlene er å bli kjent med dem. Du kan lese de siste vurderingene av disse hotshots for å få en grundig titt på funksjonene før du tar dem i bruk. Det er ingenting som oppfyller som å aktivere en bonus i spillet når du spiller online, fordi det alltid er et tegn på at du er i ferd med å lande på en betydelig utbetaling!