Ny King of Atlantis spilleautomat av IGT kom ut med muligheten til å spille gratis

Star Star Star Star Star
( 146 stemmer)
11. juni 2018

King of Atlantis er basert på et oppsett fra tidlig Hellas mytologi. IGT gjorde en god jobb da den var ferdig med denne maskinen, da den presenterer spillet tiltalende. Fokus for spillet er Poseidon, som er far til havet og Lord of Atlantis. Maskinen har 5 × 5 hjul med 40 etablerte linjer. Prisen kan gå så bratt som $ 5000. Dens kjennetegn vil omfatte gratis svinger, Scatters og Gigantic Wilds, blant andre.

Omsetningsalternativer og belønninger

De konvensjonelle innsatsene kan være fra $ 0,40 til $ 800. Du kan satse fra $ 0,01 til $ 20 og velge å nå 40 aktive serier. Spillet gir muligheter for å anskaffe flere Wilds. Hvis du for eksempel vil ha 40 Wild-valg, må du satse fra $ 0,65 til $ 1300. Hvis du vil ha 60, kan du satse fra $ 0,90 til $ 1800. Stykket har en RTP på 96,14%. Kompensasjonene er ikke så store. Imidlertid kan det fremdeles gi deg passende tilbud på opptil $ 5000 eller 250 penger.

King of Atlantis Slot

King of Atlantis Slot Highlights

Denne spilleautomaten har en ekstraordinær spesialitet som tillater deg å kjøpe flere Wilds for å bedre mulighetene for å få større utbetalinger. Gigantic Wild er en av de verdige egenskapene til spillet. Her avslører det Poseidon og en Wild som lukker to hele hjul når ikonet blir utsatt.

Denne Wild kan oppstå på andre og fjerde hjul. Det kan også belegge tredje og femte hjul. De ekstra Wilds som du kan kjøpe er verdt hver krone med tanke på utbetalingene de muligens kan gi. Når Bonus Scatter dukker opp på det første hjulet, og Gigantic Wild er på det andre eller det fjerde hjulet, setter den i gang 8 gratis svinger. Wilden i hjulene vil bli boltet på plass. Dessverre kan du ikke aktivere gratissvingene på nytt.

Samlet tema og design

Det er ikke noe helt spesifikt med skjemaet og temaet til dette spillet. Så igjen, grafikken er bedre enn andre spill av IGT med samme ide. Det er en flott utgivelse fra IGT med tanke på dets kjennetegn og gode RTP. Selv om grafikken ikke er utmerket, er den tålelig.

Spilleautomatspill Lignende for emner

Lor of the Ocean Slot

 

Secrets of Atlantis Slot