Ny Siberian Storm Dual Play-utgivelse å spille på vårt nettsted

Star Star Star Star Star
( 36 stemmer)
16. oktober 2018

IGT opprettet en annen interessant spilleautomat. Denne gangen kalles den Siberian Storm Dual. Den har to sett med hjul forbundet med hovedrullen. Til tross for å ha ett sentralt hjul, er vinnersekvensene separate. Spillet gir 1440 alternativer for å vinne per hjul med en total gevinstlinje på 2.880. Den høyeste utbetalingen er 3.750 mynter fra de vinnende kombinasjonene. Det fremhever også gratis svinger.

Satsing og premier

Du kan spille på en eller begge hjulene. Avhengig av alternativet du velger, kan du risikere å bruke 75 eller 150 mynter. Innsatsen varierer fra $ 0,75 til $ 150. Scatter-ikonene vil hjelpe deg med å få spillets beste pris på 3.750 mynter. Vanlige gevinster kan gi deg ikke mer enn 500 mynter. RTP er bare 92,53%.

Hva er funksjonene til Siberian Storm Dual Play Slot?

Som nevnt tidligere har spillet to sett med hjul. Begge hjulene har fire søyler og ett hovedhjul som forbinder de to hjulene. Det høye hjulet gjør at du kan nå opp til 1440 måter å vinne på, da det kommer med 10 symboler. De gjenværende hjulene har tre til fire symboler. Hjulet betaler fra høyre til venstre eller venstre mot høyre på påfølgende hjul.

Spillet har tre funksjonsikoner: Scatter, Tiger's Eye og ikonet med Siberian Tiger og Wild logo. Det vanlige Scatter-ikonet utløser jackpotprisen som gir deg sjansen til å vinne opptil 3750 mynter når den dukker opp opptil fem ganger på hjulene. Når Wild kommer til de tre midterste kolonnene, kan den lykkes med andre vanlige ikoner. Eye of the Tiger-ikonet gir deg 8 gratisspinn hvis du får fem. De gratis svingene utvides hvis flere Scatter-tegn dukker opp samtidig. Totalt 160 gratis sykluser kan fås fra dette spillet.

Samlet utseende

Spilleautomatens to sett med hjul gjør at det ser uvanlig ut. Men det er ikke dårlig med tanke på de mange måtene å vinne og jackpotpremien. Siberian Storm Dual Play er et unikt spill fra IGT. Sammenlignet med andre spill er ikke denne spilleautomaten like lønnsom for de fleste spillere.